26 May 2009

my friends...

lately, aku xde ar bosan sgt...sbb kwn2 aku da stat cuti...gg balik last wit, miza n anhar balik next wit..fazila lak da ada kt trg, tp nak jpe mmg sush..pdhal umh area bandar je..! mebi bz ngan kdai, nenek n bf dia kot...hahaa. timoh atau nama glemernya intan, hahaa plop bf xbg kuar, especially dgn aku...ntah pape ar...jahat sgt ke aku ni..tny sama hati...huhuu....

ni antara kwn2 aku yg paling susah nak jpe....,
  1. c-ma - btunang pd 12/4/2009...pasni mmg lg susah nak jpe sbb dia stay kt k.b,maklum la..tunang n kje kat sana as nurse...tp paling besh,diorng akan diijabkabul on my besday...1/8/2009...sma2 kite doakan jodoh mereka hingga akhir hayat n dipanjangkn umur...amim.
  2. nchos - yg sorang ni lg susah nak jpe,kje d kuala lipis as nurse...time cuti mest g k.l, jpe bf....sampai x ingt kg,ape nak jdi ngan kwan aku yg sorang nih...!!
  3. juha - stay kat singapore...c-ma kwen bln8 ni bru nak balik katanya...uhukk..!!

btol agaknya kata gjie, keje cari org je manjang....hahaa...kwn2 yg len aku story lg next time...

4 comments:

gjiEsaLim said...

wakakkaka...nk suke ase...ahhahaha

hannahmontana said...

kwn2 mu ah tu...hahahaaaa....

-sha- said...

wAHHH...hannahmontana,besday sy pun bulan 8 gak..hehehehe

hannahmontana said...

ye ke..sya 1 ogos 1986..hihihii...