22 July 2009

demam :(

arini nak share demam aku kat blog...hehee...bermula ari .....
Isnin... (Cuti Keputeraan Sultan Terengganu)...bangun pagi tekak rasa lain jep... ~ni mesti tanda2 nak demam~ ...siap mandi aku layan CD Antoo Fighter..lawak jgak arr citer tu...tp kadang2 cam bodoh jep...aku tak kisah...layan jer..!! hahahaaa.........
batuk+bersin+selsema.... ~kadang2 suka jgak demam camni, hihii~ bila petang menjelma, aku terpaksa 'melaratkan' diri ~selepas di ajak oleh Fatin~ meronda sekitar batu burok, mydin mall n minum di kuala ibai...wif fatin n jiejie..
Selasa...demam lagi, tapi tetap datang keje...semangat yang tegar...hihii..masuk ofis 10 am then kuar 12 am menuju ke Pasar Payang ~antara sup favourite aku di K.Trg~, teringin benor nak makan sup yang merupakan makanan kegemaran aku...aku makan 2mangkuk, nasi air+kueh tiaw sup..hahahaaa...fatin yang belanja aku ngan wazir arini...lepas makan sempat gak cuci mata usha sutera...balik, tido...
malam, lepas mandi aku lepak kat bilik je...kepala berat semacam je.mak aku masuk bilik, bebel sebab tak makan ubat...nak gi klinik lagi ar aku malas..hahaa..bile dah kena bebel aku cepat2 ar ke dapur, buka peti...cari ubat, terjumpa ar ubat demam adik aku, terus aku makan 2bijik...then tido lagi sampai pagi...
Rabu...demam dah beransur ok arini...tapi tekak still sakit lagi..huhuu...

3 comments:

mizie's life said...

dah fully recovered kan..

hannahmontana said...

dah...kembali senyum...hihii

mizie's life said...

wahh baguz2...hehe