15 July 2009

mimpi ngeri

.
.
.
.
.
arrrggghhhh.....!!!
tttiiidddaaakkkkkkk.....!!!
.
.
.
.
.
aku pn terjaga dari tidur yang sangat lena
(sejak aku guna lotion baby johnson bedtime lotion kaler purple,tidurku memang sangat lena..hihii)
rupa2nya aku bermimpi...
.
.
.
mimpi
mimpi
mimpi
.
.
.
my mum paksa aku kawin
hampir nak putus sumer wayar2 dalam kepala aku
owhhh...tidakkk..!!
Ish..Ish..Ish...
then
tengok jam 6.00 am
aku pun bangun
solat subuh
then
nak sambung tido
tapi
takley tido..trauma...!!
sampai ke saat ni memang aku tak share mimpi ni dengan sape2
and
now
aku share kat blog
hahaahaaa...
.
.
.
p/s ---> mimpi hanyalah mainan tido....
mmg da lama giler aku tak di datangi mimpi...
tut2
datang mimpi yang mengarut yang sedemikian rupa...
mmg ngeri...!!

11 comments:

mizie's life said...

hah..???? mimpi mak suruh kawen...???wah horror tuh...hahaha

mizie's life said...

dlm mimpi tu bape kali mak cakap suh kawen...? hehe..

hannahmontana said...

mmg ngeri...tetiba,sedangkn sya xpenah pkir pn sal kawen2 ney...mak sya pn sama...mimpi mmg mengarut..dish3!!

hannahmontana said...

bape kali..?sekali je dia ckp,sya pn cam kena pukau..trus je ikot,siap pkai bju pengantin lg..sedangkan dalam hati...tuhan je taw..mmg cemas gler ms tu..hahahaa...tp jejaka tersebut tak sempat muncul lg,naseb sya terjaga dulu...yeZZza..

mizie's life said...

ahakzz...siap da pkai baju pengantin tu...hihihi...nasib baik pengantin lelaki x sempat muncul lagi...hahaha...siapekah gerangan orgnya kan...hihi

gjiEsaLim said...

hok tukang tanye tu saje je tanye sape pangantin laki owk???hahahha

hannahmontana said...

pengantin lelaki x sempat muncul sbb still kosong lg arr...hehehee..

gjie memandai lak yep...

namaku bio-nik said...

hahaha..wah,6t dh nk kawin jgn lpe jmput nik yer huhu..

hannahmontana said...

InsyaAllah..panjang umur,ada pertemuan,ada jodoh,kawin..sya jemput nik yep.

mizie's life said...

hoho nak join jugak...

hannahmontana said...

hahaa...akan tiba waktunya nnt comfirm semua kwn2 akan di jemput hadir...