20 August 2009

Interview Lagi...!!

Busan...!! Interview3..!! kali ni from Majlis Bandaraya Kuala Terengganu untuk jawatan Pembantu Kesihatan Awam (Kontrak) on 25 August 2009 at 8.30 am...yang ni aku tak minat sangat sebab jawatan kontrak...at least aku boley menambahkan koleksi2 surat interview yang penah aku dapat...bila tengok je surat interview, aku dah takde pape perasaan gentar n sewaktu dengannya sebab dah terlalu biasa...tahap aku lak yang terlebih cakap...hihii.

6 comments:

mizie's life said...

hehehe siap kna sound 'cakap banyak' kan....

hannahmontana said...

diorang gurau je laa...hihii.

mizie's life said...

hehehe taw jer...doh bler nk melawat sy plop...?

hannahmontana said...

haarr..??bukan ke awak dah ada someone yang buley melawat awak n bawak awak kemana2 apabila perlu...ek.

mizie's life said...

amboi2...ney mesti ader citer ney...apelaa awk ney...jgnla mcm ney...kwn sy laa tu...

hannahmontana said...

pape je laa...no komen.