13 August 2009

Kota Bharu

08/08/2009 aku terpaksa ikot golongan mak2 datin ke Kota Bharu...Antara destinasi yang dilawati adalah Pasar Siti Khadijah,KB Mall,Wakaf Che Yeh dan Rantau Panjang...anjuran UMNO Dun Teluk Pasu. Sebenarnya aku cam malas nak ikot sebab tempat tu memang aku dah biasa sangat...hihii. Tapi aku terpaksa la setuju jugak,bagi menjaga hati semua pihak yang terlibat...huhuu..aku ni memang jenis tak sampai hati nak menghampakan sesiapa sahaja selagi berkemampuan..aku on jer..!!
Paling best aku beli budu kat pasar Siti Khadijah, saje nak try..sebab selama 2tahun aku kat KB aku tak suka budu sane,taktau kenape...tapi kali ni aku tengok cam menarik,dalam botol budu tersebut dah dicampur dengan lada skali...aku pun terbeli la 1 botol rm4...dan petai 12papan RM5...sangat2 murah..!!Kesimpulannya, budu tersebut memang sedap tapi paling aku tak tahan...pedas wooo...!! Next time, aku nak beli lagi kalau berkesempatan ke KB lagi..hihii.
p/s : budu keluaran Projek Di Raja Kelantan (PDRK)

4 comments:

mizie's life said...

wahh gi KB dop ajop saya pun..

hannahmontana said...

tak best mane pun KB...

mizie's life said...

yeke xbest mane...tp shopping best kat sana dr KT kan...

hannahmontana said...

xbest sbb lama sangat kat rantau panjang,panas gilerrr..!!

shopping memang best sane ar dari KT...maju 3kali ganda dari KT..!!