11 August 2009

Selamat Pengantin Baru


1 Ogos 2009 (hari lahir aku yang ke 23) aku dah makin tua...NoNoNoo....!! Tapi paling sonok tahun ni C-ma @ Norasima Bt. Abd. Razak yang merupakan salah seorang bestfriend aku masa sekolah dulu dah selamat diijabkabul pada hari tersebut..orangnya nampak lemah lembut tapi biler ketawa mengalahkan pontianak..!! Kisah cinta C-Ma amat ringkas...dia kenal dengan husband dia masa January 2009, kisahnya laki tu yang follow dia then tukar2 no.fon...kenal2, 12/04/2009 mereka mengikat tali pertunangan...katanya tunang dia ni kuat cemburu...cemburu tanda sayang...hahahaa (ayat C-Ma sambil ketawa macam pontianak) ye larh tu C-Ma oii...n pada 01/08/2009 meraka dah selamat jadi pasangan suami isteri yang sah..!! Berseri-seri C-Ma pada hari tersebut...pic pn ada untuk tatapan semua...pape pn SELAMAT PENGANTIN BARU yer C-Ma...semoga bahagia ke akhir hayat & di kurniakan ramai cahaya mata;)

5 comments:

Abg Din said...

happy belated birthday....

maaf abgdin lewat nk wish....

;D

hannahmontana said...

tq...

mizie's life said...

hoho...

mizie's life said...

patotnya sape lewat wish kena denda kan hannah...haha

hannahmontana said...

hahaa...betol2..!!