19 August 2009

Tired :(

Arini aku dah hadirkan diri di 3 buah sekolah agama di sekitar Kuala Terengganu bagi lawatan tapak (Site Visit) untuk kerja2 pembinaan dan baikpulih bagi PKK kelas 'F'....penat woooo...bermula jam 9.00 am di SMK (A) Ladang, K.Trg...di hadiri oleh 25 kontraktor di sekitar K.Trg sahaja...selesai pendaftaran dan semakan pada PKK & CIDB, kami terus dapat borang sebutharga secara percuma...then taklimat till 10.30 am...at 12.00 am,di SMK (A) Atas Sultan Zainal Abidin,K.Trg...yang ni bilangan kontraktor yang hadir berjumlah 45 orang...and last skali untuk hari ni di SMK (A) Khairiah, K.Trg....at 3.00 pm....
Jam 2.00 pm tadi aku sempat ke PERKESO untuk tujuan pendaftaran syarikat dan pekerja...aku memang dari dulu memang 'anti' ar sikit dengan PERKESO..hihii...very2 complicated, ntah pape jer...!! tadi masa aku call lain dia cakap, bila kat sana lain lak jadinya., dah ler masa tu aku nak cepat, diorang lak macam2 macam2 kerenah, menyampah tol...!! naseb aku sempat daftar kat site visit at SMK (A) Khairiah tadi...kalau tak, memang aku bakar terus PERKESO...hihii..............!!

6 comments:

mizie's life said...

its okay walaupun tired sket2...anyway nanti mst da xde mase nk lepak ngan saya kan..:(

hannahmontana said...

saya cam bese jep...,pasni mebi awk kot yg takde masa nak lepak ngan sy.

mizie's life said...

ishh mana ader smpai cmtu...sy bz pun still gi kt awk kan...

hannahmontana said...

oo,ye ke...

mizie's life said...

yelaa...tp smenjak out of transport ney,mcmana nak begerak...

hannahmontana said...

ye2,ada hikmah d sebalik kejadian...skg awak buley rehat puas2=)