12 August 2009

Kem Bakti Remaja 2009

Kem tersebut telah diadakan pada 02/08/2009-04/08/2009 bertempat di Pusat Latihan Rela Wilayah Timur, Kg.Kemat, Hulu Terengganu anjuran UMNO Dun Teluk Pasu...Yang di rasmikan oleh Dato Rahim iaitu Adun Teluk Pasu merangkap Exco Belia dan Sukan Negeri Terengganu..Seronok jugak sebab aku dah lama tak menyertai kem2 yang sedemikian rupa...aktiviti pun tak padat sangat...memang dalam hutan tebal..line hp pun kadang2 ada kadang2 takde, kl nak guna hp dengan lebih clear terpaksa kami ke tempat yang telah dikhaskan atas bukit wooo...hihii.macam2 aktiviti berkumpulan yang diadakan di siang hari...redah hutan,panjat bukit,air terjun pun ada dan macam2 lagi aktiviti yang menarik...malam hari pula kami di tempatkan di dewan utama pusat latihan tersebut untuk sesi ceramah yang berunsur nasihat dan keagamaan oleh ustaz dan beberapa penceramah yang terlibat...diharap dengan ceramah tersebut para remaja hari ini bijak menilai mane yang baik dan buruk dan tidak terlibat dengan aktiviti rempit terutamanya...untuk masa depan kita bersama...
p/s : padat sangat aktiviti terpaksa tolak tawaran ke pulau redang,2 hari 1 malam pada 06/08/2009-07/08/2009 :(

4 comments:

mizie's life said...

amboii patotlaaa susah sgt nk cntact...ilang dlm utan rupenya...

hannahmontana said...

iye ke ney...tapi,saya rasa orang kat bandar lagi susah nak contact ler...tak ke begitu;)

mizie's life said...

ahakzz...tepon rosak rupenya...hahaha

hannahmontana said...

ooo...ye ke.