13 August 2009

Site Visit

Hariku indahhh...baru balik site visit yang bertempat di Jabatan Kebajikan Masyarakat, Jalan Tembesu, Dungun, Terengganu...Dihadiri oleh kontraktor2 di sekitar Kuala Terengganu seramai 12 orang....aku ni sebenarnya tak biasa sangat gi site visit...kekadang je pegi....maklumlaa...aku ni staf kesanyangan kat ofis aku ni...so,keje aku kat ofis...kat luar kan panas...hehehee...memang ar seronok,bukan selalu dapat join site visit luar daerah macam arini,bawak lesen aku sendiri lagi...bangga jugak ar kadang2...hehehee...
p/s: best jugak keje arini,banyak keje luar...pagi tadi ke Pejabat Risda Marang,United Overseas Bank n petang ni site visit di JKM, Dungun..

11 comments:

mizie's life said...

amboiii x ajak pown ekkk...

hannahmontana said...

pagi2 lagi saya dah call awk,tapi....:(

mizie's life said...

yelaa tu...

hannahmontana said...

ye2..

mizie's life said...

bilernya nk melawat sayer...huhu

hannahmontana said...

biler2 pun boley...saya on jep.

ladyviolet318 said...

meh la datang KL melawat saya plak..hehehe

tpkan with now nyer situation, kena avoid public area la... :(

hannahmontana said...

hehee...mebi new year nnt sya ke sana...xkisah kat mne2 pn,ok..??

mizie's life said...

hoho nk pegi jgk...tp lau kat kl nnt ladyviolet blanje ar ek...hihihi

ladyviolet318 said...

Insya'Allah boleh tp kena cakap awal2 la so that leh arrange keje tgk camne ;)

Hannah datang KL ada kerja ke? mizie datang teman Hannah ek? ngeh ngeh ngeh

hannahmontana said...

ok,skg baru bulan 8,awal lg...nnt sya comfirm smula date nyer bila...

keje sya jenjalan jer kat sane,hihii...