31 August 2009

Merdeka Day

  • malam merdeka aku kat batu burok,jalan memang sesak giler..budak2 dengan basikal masing2,memang menyusahkan kenderaan lain...dah ler takde lampu,pastu suka hati diorang jer...nak belok sana sini,tanpa menghiraukan peraturan dan kenderan2 lain di jalan raya...ape nak jadi dengan ibu bapa zaman sekarang yang terlampau membiarkan anak2 kecil di malam2 hari...memang tak patut..!! nanti kalau jadi pape mula lar ibu bapa masing2 nak menyalahkan orang lain,hakikatnya mereka sendiri yang mengabaikan anak2 mereka sebenarnya...
  • petang merdeka laks aku ke Vincci di Jalan Sultan Omar...beli jam,wallet n sandle 2pasang..dapat less 30% sebab aku guna greeting card from PADINI sempena birthday aku pada Ogos ini...
  • then ke Majlis Berbuka Puasa di Riyaz Resort & Spa,Pulau Wan Man...wif Gjie...
  • and DotDotDot:)

6 comments:

mizie's life said...

amboi meriahnye...xpelaa :(

hannahmontana said...

biasa jep,knpe ney..??

mizie's life said...

xde pape:(

as i am said...

amboi..bahagia ngk hidup ye...

hannahmontana said...

mizie,
y..??tak bes laa camney...

as i am,
bese2 jer...i dah ada 3pasang sandle utk rya ni..hihii.wat bout u?

as i am said...

nothing..beli slipar jepun dah r..huhuhu..